Renoveren kan een oplossing zijn!


Bouwservice A. Koning geeft renovatieadvies voor woningen, boerderijen en bedrijfspanden. Renoveren lijkt vaak ingrijpender dan het is. Maar er is niets mooier dan uw eigen huis te renoveren tot een droomwoning. Als bouwbedrijf hebben wij ruime ervaring met renovatie. Een goede verbouwing of renovatie is een totaalplaatje, waarbij het bouwen slechts een onderdeel van het geheel is.

Bouwservice A. Koning heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie van woningen, boerderijen en bedrijfspanden. A. Koning staat 100% garant voor kwaliteit en service. Korte lijnen dragen bij tot het gewenste resultaat bij de uiteindelijke oplevering.

Waarom bouwservice Koning uit Twijzelerheide?
Omdat wij zorgen voor degelijke offertes zonder verrassingen achteraf. Maar ook omdat A. Koning zorgt voor goed en nauwkeurig overleg met de opdrachtgever. Altijd hele korte lijnen en één aanspreekpunt. Bovendien werken wij met betrouwbare leveranciers en vaste onderaannemers, deze hebben ruime ervaring en kennis in de bouw. Bouwservice A. Koning: compleet van ontwerp tot oplevering!